Onderhoud en reparatie van Amerikaanse auto’s bij HD USA Cars

Naast verkoop biedt HD USA Cars onderhoud en reparatie voor alle Amerikaanse auto’s. Onze werkplaats kan u helpen op het gebied van motor- en aandrijftechniek, brandstof-, elektronica- en tuningsystemen, airconditioningcontrole, APK-keuring, LPG inbouw, revisie en nog veel meer.

Collega-bedrijven en particulieren uit Nederland, Duitsland, België en Luxemburg weten ons al jarenlang te vinden. Wij beschikken over een hoge kennis van de huidige techniek en de meest moderne apparatuur voor onderhoud en reparatie aan alle bekende merken, zoals Dodge, Ford USA, GMC, Chrysler, Jeep, Chevrolet en Cadillac.

LPG installatie inbouwen

Wij zijn specialist in LPG inbouw. LPG (autogas) is een schone en betrouwbare brandstof. Door de lagere CO2-uitstoot is deze brandstof minder milieubelastend dan diesel of benzine. Ook is LPG een prijsgunstige brandstof. Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van een LPG tank en alle benodigdheden voor een goede LPG installatie bij verschillende soorten Amerikaanse automerken.

Reparatie en revisie van motoren

Een goede motor is belangrijk voor maximaal autoplezier. Wij hebben een hoogwaardige kennis met betrekking tot de revisie van motoren en versnellingsbakken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de Amerikaanse autotechniek en controleren met de allergrootste zorg uw motor of versnellingsbak.

Een netwerk van Amerikaanse leveranciers

Wij kennen de wereldmarkt van Amerikaanse auto’s. Wij hebben een netwerk van verschillende Amerikaanse leveranciers van onderdelen. In ons magazijn hebben wij verschillende unieke onderdelen op voorraad liggen die u niet snel ergens anders zult vinden. Met onze nauwe contacten houden we de levertijd van onderdelen zo kort mogelijk, zodat u snel weer de weg op kunt.

Benieuwd naar onze service?

U heeft behoefte aan een controle aan uw Amerikaanse auto, inbouw van accessoires, zoals navigatie of audio, of schadeherstel aan uw Amerikaanse auto? Wij helpen u graag verder met een reparatie of advies op maat. Neem contact met ons op!

Bel HD USA CARS