Vacatures

Ben jij klaar met de zoveelste standaard onderhoudsbeurt en of APK-keuringen? Wil je eigen verantwoordelijkheid en de tijd nemen om een stoere of klassieke Amerikaanse auto helemaal perfect maken? Solliciteer dan nu bij HD USA Cars voor:

Automonteur

HD USA Cars is al 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop, reparatie en het onderhoud van Amerikaanse auto’s. Het gaat uitstekend met HD USA Cars en daarom zijn wij op zoek naar een monteur en liefhebber van Amerikaanse autotechniek. Ben jij een perfectionist en wil jij in een moderne werkplaats mooie Amerikaanse merken repareren en onderhouden? Bij HD USA Cars is iedere dag een uitdaging. De ene dag bouw je een LPG-tank in bij een Dodge RAM en de andere dag ben je bezig met de revisie van een oldtimer Chevrolet. Geen dag is hetzelfde.

Wie zoeken wij?

- Je bent een echte sleutelaar en liefhebber van Amerikaanse auto’s.
- Je bent een perfectionist met oog voor detail.
- Je bent gemotiveerd en gepassioneerd over je vak.
- Je bent flexibel en houdt van afwisseling.
- Je bent bereid om je te verdiepen in Amerikaanse autotechniek.

Wij bieden jou:

- Een uitstekend salaris en mooie aanvullende voorwaarden.
- Een fulltime baan met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Volop ruimte om je te ontwikkelen. Onze collega’s nemen je graag bij de hand en leren jou de fijne kneepjes van Amerikaanse autotechniek.
- Beschikking over alle moderne diagnose- en programmeer apparatuur en speciale gereedschappen.

Over HD USA Cars

HD USA Cars is een zeer stabiel familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Wij hechten waarde aan kwaliteit, innovatie en een goede werksfeer. Daarom investeren wij in tijd, onderdelen, apparatuur en ons personeel. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Onze monteurs krijgen de tijd en de materialen om alles perfect te repareren. Wil jij aan de slag met Amerikaanse autotechniek en samen met ons het beste resultaat aan onze klant leveren? Laat het ons weten via [email protected], 0475 49 82 00 of loop even binnen!